Jij kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer moet moeilijk is. Moderne keuze biedt niettemin veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoedanig u dezelfde programma kiest om bestanden naar jou computer door te zetten – zo welke criteria u zullen zoeken plus welke wanneer de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een precies -programma aan het casino overzetten betreffende bestanden bij kiezen, zullen u voordat verschillende kenmerken letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit is het voornaamste dat op je opkomt. We kan niet die persoonsgegevens in handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Elke data room virtual -services dat in die artikel belanden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw bedrijven geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dus onderwerp ervoor een bijzonder artikel, een laat jouw de aan specialist bedragen.

Gemak

Dat is zeker van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies dit het bedragen van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Het gemak van het opslaan van bestanden – u moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Keuze om documenten rechtstreeks in uw repository bij creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden vaak aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jij moet volledige controle bezitten over het verzenden ofwel ontvangen van bestanden.

Wanneer het bestand kan terechtkomen bewerkt, horen het jouw geschiedenis van het bewerken zijn.

Het is erg geweldig ingeval er bij de pc-versie ook dus mobiele versie komt.

Bevelen

Iedereen kan het leidend tarief selecteren met een goede prijs plus niet te dikwijls betalen ervoor wat jullie niet met plan voorkomen te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enig niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het wit dat datgene cijfer erg anders is in opslagservices. Onderhand sommige jullie toestaan door bestanden betreffende 250 Gb of meer te downloaden, zijn verschillende beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service betreffende Apple zijn beschikbaar aan eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakket van alle Apple-services, deze niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar ook Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel zijn de express synchronisatie betreffende bestanden voor alle apple iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan daarnevens dienen indien een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de schijf als server te benutten om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit kan winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jij heeft veel coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips bij de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen jij aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in de applicaties met dit fabrikaat.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te opereren in één bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en jouw prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden ook zien in uw map waar ze waren voordat ze werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit betreffende het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke into met bedragen andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.